Nieuws

In de voetsporen van Gimenez en Lang: hier kijk je de documentaire van Geertruida

In de voetsporen van Gimenez en Lang: hier kijk je de documentaire van Geertruida

29 maart - 16:18 Laatste update: 16:19

De documentaire van Lutsharel Geertruida is in première gegaan. Feyenoord kondigde vorige week aan dat er een documentaire over de verdediger aankwam, die sinds vrijdag te bekijken is. De rechtspoot treedt daarmee onder meer in de voetsporen van Noa Lang en Santiago Gimenez.

De titel van de documentaire over Geertruida is 'Kind van Zuid'. Dat heeft alles te maken met de geboorteplaats van de verdediger, enkele kilometers op afstand van De Kuip in Rotterdam-Zuid. Het videoverhaal is sinds vrijdag 29 maart te zien via streamingdienst Feyenoord ONE, dat hem produceert en uitzendt.

Geertruida treedt hiermee in de voetsporen van enkele andere bekende spelers uit de Eredivisie. Zo kreeg teamgenoot Gimenez onlangs ook een documentaire op Feyenoord ONE onder de naam 'GIMENEZ'. PSV-aanvaller Lang is ook in een driedelige miniserie te volgen op Amazon Prime, onder de naam 'Noa Lang: Lastpak'.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!