Breaking news

'Sevilla plaatst en verwijdert bericht over De Jong, zaterdag medische keuring'

'Sevilla plaatst en verwijdert bericht over De Jong, zaterdag medische keuring'

01-07-2022 20:15 Laatste update: 23:22

Het heeft er alle schijn van dat Luuk de Jong terug gaat keren bij PSV. Sevilla plaatste een bericht op de officiële kanalen waarin stond dat er een principeakkoord is bereikt met PSV, maar haalde het snel weer van de website.

'Principeovereenkomst met PSV Eindhoven over de transfer van Luuk de Jong', zo luidde de kop boven het artikel van Sevilla. Het persbericht stond er maar voor korte duur en waarom dit zo is, is nog onduidelijk. Wanneer bezoekers op de link klikken, komt er een 403 error in beeld.

Dat er al überhaupt zo’n bericht is gemaakt en dat het op de website is verschenen, geeft veel weg. Het lijkt dus wachten op een aankondiging van beide clubs. "Eigenlijk wil je richting het trainingskamp de selectie zo ver mogelijk rond hebben. Dat is de ambitie", waren de teksten van algemeen directeur Marcel Brands vanmiddag nog. "Ik hoop dat er beweging komt. Volgende week weten we of hij komt. En anders zullen we moeten doorschakelen."

Naar verluidt moet PSV vijf miljoen euro overmaken aan de club uit Andalusië. Inmiddels gaan de eerste geluiden vanuit Voetbal Intrnational en het Eindhovens Dagblad dat De Jong zaterdag al wordt gekeurd.