Breaking news

Update: 'Slavia Praag heeft genoeg gezien en wil alweer van Ihattaren af'

Update: 'Slavia Praag heeft genoeg gezien en wil alweer van Ihattaren af'

11 maart - 17:08 Laatste update: 17:13

Mohamed Ihattaren heeft zich wellicht opnieuw in de vingers gesneden. De speler van Slavia Praag heeft op zijn sociale media alle berichten met zijn club verwijderd en de geruchten gaan rond dat de 22-jarige middenvelder is weggestuurd bij de club. VoetbalNieuws.nl legt uit waarom Ihattaren wellicht moet vertrekken bij de Tsjechische club. 

Waarom moet Ihattaren mogelijk vertrekken bij Slavia Praag?

Ihattaren voegde zich in december van vorig jaar bij de topclub in Tsjechië en sindsdien is er vooral radiostilte rondom de speler. In januari meldde Slavia nog dat Ihattaren meespeelde met het B-team om weer het gewenste niveau te halen wat zijn conditie betreft. De volgende comeback van Ihattaren moet echter mogelijk weer worden uitgesteld. Volgens het Tsjechische iSport is de kans klein dat Ihattaren zijn contract kan verlengen bij de club. 

Verschillende media en juicekanalen schrijven namelijk dat Ihattaren in Nederland is en zondagavond lachgas heeft ingenomen. Het Instagram-account Reality_FBI deelt foto's van Snapchat waarin Ihattaren te zien is met een lachgasballon. Recreatief gebruik van lachgas is sinds 1 januari 2023 verboden in Nederland. Dit zou een reden kunnen zijn dat Slavia Praag niet verder wil met de speler.

Overigens wordt ook gemeld dat een huidige speler van PSV samen met Ihattaren lachgas heeft gebruikt, maar het is onduidelijk om welke speler dit gaat. Ihattaren ligt tot de zomer van 2024 onder contract bij Slavia en kan dan eventueel bijtekenen voor drie seizoenen. Het is de vraag of dat gaat gebeuren.

Update: Slavia Praag wil van Mohamed Ihattaren af, zo meldt Voetbal International. De Tsjechische club is momenteel met de speler in gesprek om de kortstondige samenwerking te beïndigen. Het contract van Ihattaren loopt tot aan het eind van het seizoen en zou in goed overleg met drie jaar kunnen worden verlengd, maar zo ver gaat het niet komen.