Nieuws

'PSV wil Veerman meenemen naar Dortmund, meespelen tegen Borussia op een kier'

'PSV wil Veerman meenemen naar Dortmund, meespelen tegen Borussia op een kier'

11 maart - 10:16

De kans is aanwezig dat Joey Veerman woensdagavond kan spelen tegen Borussia Dortmund. Bij het Algemeen Dagblad weet men te melden dat PSV de middenvelder als reële optie ziet voor de return in de achtste finales van de Champions League.

Tijdens het bezoek aan Go Ahead Eagles (0-1) kon Veerman al mogelijk zijn rentree voor PSV maken, maar Peter Bosz hield de middenvelder nog buiten zijn selectie. Volgens het AD kan dit in Dortmund wel gebeuren en hangt er veel af van de training die PSV maandag afwerkt, 'waarin Bosz beslist welke troeven hij kan meenemen naar het Westfalenstadion'.

Bij het Eindhovens Dagblad gaat men nog dieper in op de mogelijke rentree van Veerman. Zo zou PSV de middenvelder 'gewoon' mee willen nemen naar Dortmund en is het dus een kwestie van afwachten of hij ook daadwerkelijk inzetbaar zal zijn. Dit besluit zal na de afsluitende training van dinsdag worden genomen. Afgelopen vrijdag was Veerman volgens het medium 'nog net niet fit genoeg om erbij te zijn'. Naast Veerman, is het ook nog maar de vraag of Bosz kan beschikken over de geblesseerde Ismael Saibari. De aanvaller gold afgelopen weekend nog als twijfelgeval voor de return tegen Dortmund en kwam dan ook niet in actie op De Adelaarshorst.

Na het 1-1 gelijkspel in Eindhoven, moet PSV komende woensdagavond aan de bak in Dortmund. Voor PSV lonkt de kwartfinales van de Champions League, waarin het in 2007 voor het laastst actief was. Daarnaast kunnen de Eindhovenaren bij een overwinning een premie van maar liefst tien miljoen bijschrijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!