Breaking news

Bosz verrast en kiest voor Obispo aan de aftrap tegen Go Ahead Eagles

Bosz verrast en kiest voor Obispo aan de aftrap tegen Go Ahead Eagles

8 maart - 18:51 Laatste update: 19:30

PSV-trainer Peter Bosz heeft zijn opstelling bekend gemaakt voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De trainer kan niet beschikken over Joey Veerman en Ismaël Saibari. Bosz zal daarom op het middenveld starten met Mauro Junior. VoetbalNieuws.nl neemt de opstelling met je door.

Veerman en Saibari zijn niet de enige spelers over wie Bosz niet kan beschikken tegen The Eagles. André Ramalho kreeg tegen Feyenoord zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daarom voor het duel geschorst. Door de schorsing en blessures blijft Jerdy Schouten staan op het middenveld en zal Armando Obispo aan de aftrap verschijnen.

Bosz kiest tegen Go Ahead Eagles net als tegen Feyenoord voor een middenveld bestaande uit Schouten, Mauro Junior en Guus Til. Mauro Junior maakte tegen Feyenoord een goede indruk en behoudt het vertrouwen van zijn trainer. De aanval bestaat uit het trio Malik Tillman, Luuk de Jong en Hirving Lozano. Johan Bakayoko neemt na een mindere periode op de bank plaats.

Achterin kiest Bosz voor Jordan Teze, Obispo, Olivier Boscagli en Serginho Dest. Obispo vervangt de geschorste André Ramalho. Het is voor de verdediger de eerste keer dit seizoen dat hij aan de aftrap mag verschijnen. Tot dusver kwam hij slechts tot 31 minuten in actie verdeeld over vijf wedstrijden in de Eredivisie.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Obispo, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Mauro Junior; Tillman, De Jong, Lozano.

Go Ahead Eagles – PSV begint vrijdagavond om 20.00 uur in De Adelaarshorst. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij VoetbalNieuws.nl. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.