Nieuws

Tielemans waarschuwt Ajax voor return: dit zei de Belg na het duel

Tielemans waarschuwt Ajax voor return: dit zei de Belg na het duel

8 maart - 08:02

Ajax speelde donderdagavond met 0-0 gelijk tegen Aston Villa in de achtste finales van de Conference League. De Engelsen hebben vertrouwen in een goede afloop voor volgende week. Dit is wat Villa-middenvelder Youri Tielemans zei na het duel.

Wat zei Tielemans na de wedstrijd?

Na afloop van het duel gaf Tielemans aan dat hij de tweede gele kaart voor verdediger Ezri Konsa aan de zware kant vond. "Wij hadden de indruk dat aan Ezri werd getrokken voor hij neerging", geeft de Belg aan in gesprek met TNT Sports. "Maar bij Ajax zagen ze dat natuurlijk anders." 

Tielemans zag dat zijn ploeg donderdagavond niet de beste wedstrijd speelde, maar verdedigend wel sterk stond. "Voorafgaand aan de wedstrijden zeiden we al dat dat heel belangrijk zou worden. Dat het lastig zou worden hier, in deze sfeer", zegt de middenvelder. "We hebben de nul gehouden en dat is niet makkelijk tegen dit soort teams. Het is ons toch gelukt. Nu moeten we het afmaken op Villa Park."

Een zege in eigen huis is precies wat de Belg verwacht. "We waren niet op ons best vanavond. Daarom ben ik positief voor die tweede wedstrijd. Dan gaan we winnen", waarschuwt de rechtspoot.