Nieuws

Promes komt met track: 'Iemand moet mijn kleintjes kijken als ze mij komen halen'

Promes komt met track: 'Iemand moet mijn kleintjes kijken als ze mij komen halen'

7 maart - 12:39
1

Quincy Promes lijkt met een nieuw nummer genaamd '100 Stones' te reageren op de veroordelingen die hij in Nederland heeft gehad. De aanvaller van Spartak Moskou gaat in meerdere delen van de track in op de kritiek rondom zijn persoon en een mogelijk uitlevering. 

"Mannen claimen mijn back te hebben maar ik zie ze niet meer, want the judge gaf me nine years", is te horen in het nummer. "Maar voor die shit drop ik geen tear, want ik leef mijn leven met no fear", waarna er 'never' klinkt op de achtergrond. Ook is meermaals te horen dat Promes 'zijn kinderen niet wil zien huilen'. 

De aanvaller, die momenteel in Dubai 'huisarrest' heeft vanwege een verkeersongeval, lijkt ook vooruit te blikken op een mogelijke uitlevering aan Nederland. "Het systeem is gebouwd om mijn jongens te laten falen, iemand moet mijn kleintjes kijken als ze mij komen halen", klinkt het. Promes is in Nederland veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor cocaïnesmokkel en nog eens anderhalf jaar voor het neersteken van zijn neef. 

Ondanks dat Promes 'huisarrest' heeft in Dubai, werd de voormalig Oranje-international eerder deze week met zijn vriendin Tabata Robertson, ook wel DreamDoll, gespot in het uitgaansleven. Van uitlevering aan Nederland lijkt het voorlopig niet te komen.