Reactie

Dit zei Mbappé na afloop van het CL-duel met PSG over een 'probleem' bij de club

Dit zei Mbappé na afloop van het CL-duel met PSG over een 'probleem' bij de club

6 maart - 07:45

Kylian Mbappé was dinsdagavond maar weer eens de man bij Paris Saint-Germain tijdens de Champions League-overwinning bij Real Sociedad, maar enkele dagen eerder was het nog anders. De Fransman werd gewisseld tegen AS Monaco. Dit zei Mbappé na afloop over de situatie bij de club uit Parijs.

Mbappé nam dinsdagavond alle twee de doelpunten van PSG voor zijn rekening. Dat lukte vrijdag niet tegen Monaco, aangezien hij al in de rust naar de kant werd gehaald door Luis Enrique. Er zou een moeizame relatie tussen de twee zijn ontstaan, maar daar is volgens Mbappé niets van waar. 

"Er is geen probleem. Ik heb problemen, maar daar is de coach er niet één van", zo begon Mbappé na afloop tegenover Canal+. Het behalen van de kwartfinales voert nu de boventoon. "We wilden ons kwalificeren, winnen en de wedstrijd makkelijk maken. We scoorden snel en brachten onszelf niet in groot gevaar, behalve op het einde, maar dat zullen we ons niet herinneren."

Mbappé zou zijn laatste periode in het shirt van PSG wel eens met een treble af kunnen sluiten. In de Ligue 1 gaat de club aan kop en in de kwartfinale van de Coupe de France staat het treffen met OGC Nice op het programma. Mochten al die prijzen gewonnen worden, dan zal dat niets veranderen aan het besluit van Mbappé die na dit seizoen de deur achter zich dicht doet in Parijs.