Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: puzzel voor Bosz op het middenveld tegen Feyenoord

Vermoedelijke opstelling PSV: puzzel voor Bosz op het middenveld tegen Feyenoord

3 maart - 07:30 Laatste update: 09:12

Koploper PSV neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen nummer twee Feyenoord. In dat duel moet Peter Bosz het stellen zonder Ismael Saibari en ook is het zeer waarschijnlijk dat Joey Veerman de ontmoeting moet overslaan. Daarmee ontstaat er een flinke puzzel op het middenveld van de Eindhovenaren. Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV

Bosz moet voor zondag flink gaan puzzelen op zijn middenveld. De trainer van PSV bevestigde op de persconferentie voorafgaand aan het duel dat hij geen beroep kan doen op Saibari. Ook heeft het er alle schijn van dat Veerman de topwedstrijd niet gaat halen. Daar tegenover staat dat Guus Til weer fit genoeg is om te spelen, alhoewel het nog niet zeker is of hij negentig minuten kan maken. Met de afwezigheid van Saibari en Veerman lijkt het er in ieder geval op dat er plaats is voor Malik Tillman op het middenveld

Zowel voorin als achterin lijkt de keuze voor Bosz eenvoudig. Met de langdurige blessure van Noa Lang lijken Johan Bakayoko en Hirving Lozano zeker van hun plekken op de flanken en ook aanvoerder Luuk de Jong hoeft niet te vrezen voor zijn basisplaats. Achterin zijn er geen afwezigen bij PSV, waardoor de oefenmeester geen wijzigingen hoeft door te voeren ten opzichte van het duel met PEC Zwolle.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!