Breaking news

'Babadi blijft in Eindhoven: talent tekent een nieuw contract bij PSV'

'Babadi blijft in Eindhoven: talent tekent een nieuw contract bij PSV'

1 maart - 09:38 Laatste update: 09:40
1

Isaac Babadi blijft bij PSV, meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl. Het achttienjarige talent van de Eindhovenaren zou de afgelopen periode concrete gesprekken hebben gevoerd met Feyenoord, maar blijft zijn huidige werkgever dus toch trouw.

1908 meldt dat Babadi samen met zijn entourage concrete gepsprekken heeft gevoerd met Feyenoord. Vrijdagochtend kwam naar buiten dat de Rotterdammers misgrijpen. Hoewel Feyenoord financieel een beter plan bood dan PSV, besloot de aanvallende middenvelder toch in Eindhoven te blijven. 

Om de overstap naar Rotterdam te maken, moest Feyenoord Babadi garanderen dat Arne Slot ook volgend jaar nog trainer is in De Kuip. Dat kon de clubleiding niet, waardoor het talent besloot de transfer niet te maken. 

Eerder deze week kwam naar buiten dat de entourage van Babadi een tegenvoorstel bij de clubleiding van PSV had neergelegd. In eerste instantie werd gesuggereerd dat het management van de speler Feyenoord had gebruikt om een betere deal te scoren in Eindhoven. Daar blijkt geen waarheid in te zitten, aangezien het de Rotterdammers zelf waren die toenadering hadden gezocht bij de speler.