Antony terug aan de start: wanneer was de laatste basisplaats van de Braziliaan?

28 februari - 21:20 Laatste update: 21:20

Antony kent een lastige periode bij Manchester United. De voormalig Ajacied maakt de laatste wedstrijden amper minuten, maar mag het tijdens het FA Cup-duel vanaf de start laten zien. Wanneer was de laatste basisplaats van de Braziliaan? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Antony speelde in zijn laatste vijf wedstrijden slechts 22 minuten voor Manchester United. Zijn laatste basisplaats in de Premier League dateert terug naar 30 december 2023 tijdens het duel tegen Nottingham Forest. In deze wedstrijd viel de Braziliaan uit met een blessure in de 54e minuut.

Wanneer was de laatste basisplaats van Antony?

De laatste basisplaats in alle competities is terug te vinden in het FA Cup-duel met Newport County. Hier was de Braziliaanse vleugelaanvaller belangrijk met een doelpunt bij de 2-4 overwinning. De voormalig Ajacied werd er destijds in de 88e minuut uitgehaald door trainer Erik ten Hag

Antony kwam dit seizoen maar liefst 26 wedstrijden in actie voor Manchester United. De aanvaller wist in deze wedstrijden slechts één doelpunt en één assist te leveren. De Braziliaan werd in 2022 voor zo’n 95 miljoen euro overgenomen van Ajax.