Nieuws

Engelse geruchten: deze trainer kan Ten Hag opvolgen bij mogelijk United-ontslag

Engelse geruchten: deze trainer kan Ten Hag opvolgen bij mogelijk United-ontslag

27 februari - 12:51

Volgens Engelse kranten staat de toekomst van Erik ten Hag als manager van Manchester United op het spel. Op de achtergrond zouden The Red Devils al bezig zijn met het analyseren van een mogelijke vervanger van de Nederlander, mochten ze op termijn doen besluiten om hem te ontslaan.

The Manchester Evening News schrijft namelijk dat United onder andere Roberto De Zerbi van Brighton & Hove Albion op het lijstje zou hebben staan. Ergens in de komende maanden lijkt de Ineos Group van Sir Jim Ratcliffe te gaan besluiten of ze doorgaan met Ten Hag als trainer. De Zerbi wordt niet alleen genoemd bij United. Ook zou hij een interessante optie voor Manchester City kunnen zijn, mocht Pep Guardiola om welke reden dan ook vertrekken.

De Britse krant stelt van een betrouwbare bron te hebben vernomen dat Ratcliffe niet helemaal overtuigd zou zijn van Ten Hag. Afgelopen zaterdag leed United in eigen huis tegen Fulham alweer de tiende nederlaag van het seizoen. Binnen de club zou er worden gesproken over de positie van de geboren Haaksbergenaar, al lijkt die vooral afhankelijk te zijn van een eventuele FA Cup-winst en het behalen van Champions League-voetbal.