Nieuws

'Bayern München denkt bij mogelijk ontslag van Tuchel aan zeer opvallende naam'

'Bayern München denkt bij mogelijk ontslag van Tuchel aan zeer opvallende naam'

19 februari - 20:39 Laatste update: 20:53

Bij een ontslag van Thomas Tuchel zou Bayern München aan een opvallende naam denken, zo weet Sky Sports Deutschland naar buiten te brengen. Bij de grootmacht zou namelijk niemand minder dan Ole Gunnar Solskjær denken. De Noor zit sinds zijn vertrek bij Manchester United in 2021 al enige tijd zonder club.

Mocht Solskjær het daadwerkelijk worden, dan zal hij niet snel in de harten van menig Bayern-supporter worden gesloten. De Noor was als voetballer van Manchester United in 1999 persoonlijk goed voor het wegkapen van een Champions League-titel voor de club uit München. Na een voorsprong in de zesde minuut, leek Bayern de finale in Barcelona te gaan winnen. Echter stak United daar pas in de blessuretijd van de tweede helft een stokje voor. Na een treffer van Teddy Sheringham, zorgde Solskjær ook nog eens voor de winnende treffer.

De Duitse tak van Sky Sports geeft aan dat er nog niks concreets aan de hand is rond Bayern en Solskjær, maar dat de naam wel als optie wordt gezien. Het liefst gaat Der Rekordmeister verder met Tuchel, zo klinkt het. Naast Solskjær wordt ook Zinedine Zidane als mogelijke optie voor Bayern gezien.