Nieuws

1908.nl: Feyenoord in concrete gesprekken over eventueel nieuw hoofdsponsorschap

1908.nl: Feyenoord in concrete gesprekken over eventueel nieuw hoofdsponsorschap

18 februari - 20:58 Laatste update: 20:58

Volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl voert Feyenoord concrete gesprekken met een mogelijk nieuwe hoofdsponsor. De Rotterdammers zouden in gesprek zijn met het bedrijf QTerminals om de bestaande samenwerking tussen beide verder uit te breiden. Vorig jaar zomer kocht het bedrijf nog een meerderheidsaandeel Kramer Group.

Het contract met de huidige hoofdsponsor EuroParcs loopt komende zomer uit contract, waardoor Feyenoord op zoek kan gaan naar een nieuwe sponsor. In april van 2023 verlengde de Rotterdammers en het bedrijf gespecialiseerd in vakantieparken nog het contract voor een vijfde seizoen. Sinds 2019/20 pronkt het bedrijf al op het shirt van Feyenoord, dat eerst als Droomparken door het leven ging. In oktober van 2023 gingen er al de eerste geruchten over een nieuwe hoofdsponsor voor Feyenoord. Destijds ging de naam van Port of Rotterdam al rond.

'QTerminals is één van de partijen waar nu in een prematuur stadium mee gesproken wordt', weet 1908.nl nu naar buiten te brengen. Volgens het medium zijn er nog meerdere partijen gevonden die het hoofdsponsorschap van Feyenoord willen overnemen. Naast Port of Rotterdam, liepen ook gesprekken met T-Mobile eerder al stuk. Gesprekken met QTerminals lijken nu wel ergens op uit te kunnen lopen. 

Wat voor bedrijf is QTerminals?

QTerminals, opgericht in Qatar, is een terminalbedrijf en grote speler in de havenwereld. Het bedrijf heeft in de haven van Rotterdam zes locaties, waarvan vijf op de Maasvlakte en bezit al een skybox in De Kuip.