Breaking news

Meer nieuws over buikgriep bij Feyenoord: 'Vijftal spelers niet getroffen'

Meer nieuws over buikgriep bij Feyenoord: 'Vijftal spelers niet getroffen'

14 februari - 07:05 Laatste update: 11:56

Vijf spelers van Feyenoord kampen niet met buikgriep verschijnselen, aldus 1908.nl. Daarmee geeft het medium een update over het grote nieuws wat dinsdagavond naar buiten kwam. Verschillende spelers kampen met ziekte en waren niet aanwezig op het trainingscomplex.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium gaat het om een buikgriep die na het Eredivisie-duel met Sparta van afgelopen is op komen zetten. Het heeft ervoor gezorgd dat Feyenoord met een flink uitgedunde selectie heeft moeten trainen. Om aan de juiste aantallen te komen zijn er meerdere jeugdspelers op komen draven op de training, klinkt het.

Met de kuitproblemen van Santiago Gimenez en de hersenschudding van Quinten Timber mist Arne Slot mogelijk al twee spelers die normaliter in de basis zouden staan. Daarbij zouden nog wat andere spelers kunnen komen. Toch is er een vijftal niet getroffen door het virus, weet 1908.nl. Quilindschy Hartman, Thomas Beelen, Mats Wieffer en Dávid Hancko verschenen allemaal op de training van dinsdag en hebben geen last. Ook Gimenez was op het trainingscomplex, al is zijn fitheid nog niet geheel bekend.

De betrokken spelers en technische staf zetten nu alles op alles om de zaak op te lossen, klinkt het. Lang hebben ze daar in ieder geval niet meer voor, aangezien het duel met AS Roma donderdag om 18.45 uur op het programma staat.