Nieuws

Waar en hoe laat kun je PSG - Real Sociedad in de Champions League zien?

Waar en hoe laat kun je PSG - Real Sociedad in de Champions League zien?

13 februari - 13:35 Laatste update: 14 februari - 17:37

Deze week gaat de knock-outfase van de Champions League van start. Woensdagavond nemen Paris Saint-Germain en Real Sociedad het in de achtste finale tegen elkaar op in Parijs. Waar en hoe laat kun je dit duel bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

PSG had in een groep met Borussia Dortmund, AC Milan en Newcastle United de nodige moeite om de groepsfase te overleven. Op de laatste speeldag wisten de Fransen gelijk te spelen tegen Dortmund, waarna ze door een overwinning van Milan op Newcastle ternauwernood de tweede plaats veiligstelden. Tegenstander Real Sociedad deed het voortvarender in de groepsfase. In een groep met Internazionale, Benfica en Red Bull Salzburg wist Txuri-Urdin twaalf punten te pakken. Na onder andere twee gelijke spelen tegen Inter pakten de Spanjaarden de groepswinst door een beter doelsaldo dan de Italianen. 

Waar en hoe laat kun je PSG - Real Sociedad zien?

De wedstrijd tussen PSG en Real Sociedad staat op woensdag 14 februari om 21.00 uur op het programma. Deze wedstrijd kun je live kijken via Ziggo Sport kanaal 14 en Select. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl via Langs de Lijn verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.