Nieuws

Ajax in exclusief rijtje: deze voetbalclubs zijn actief op BeReal for Brands

Ajax in exclusief rijtje: deze voetbalclubs zijn actief op BeReal for Brands

9 februari - 11:49 Laatste update: 12:08

Het populaire socialmediaplatform BeReal heeft een nieuwe functie gelanceerd, speciaal voor merken en bekende personen. Enkele voetbalclubs en spelers zijn nu ook te volgen, waaronder Ajax. VoetbalNieuws zet de voetbal gerelateerde accounts met je door!

Wat is BeReal?

In januari 2020 was daarin ineens de app BeReal, die in rap tempo razend populair was. Dagelijks ontvangen gebruikers op een willekeurig moment van de dag een melding om 'real' te zijn. Na de melding moet er vervolgens binnen twee minuten een foto gemaakt worden. Deze wordt zowel door de reguliere- als selfiecamera gemaakt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 433 NL (@433nl)

Wat is BeReal for Brands?

Ruim vier jaar na de lancering kwam BeReal met een speciale optie voor merken en influencers. Deze waren soms al actief, maar konden door ene limiet van vijfhonderd vrienden niet voor iedereen foto’s maken. Met BeReal for Brands kan dit sinds februari 2024 dus wel.

Welke voetbalclubs en spelers zitten op BeReal for Brands?

Bij de lancering van BeReal for Brands voegden er direct enkele bekende merken zich toe aan de functie. Onder meer Paris Saint-Germain, Manchester City, Borussia Dortmund, Club Brugge, Tottenham, Ajax én Ajax Vrouwen zijn te volgen via BeReal. Daarnaast zijn ook enkele voetballers al te volgen. Zo krijgen nu ook Sergio Ramos en Joao Felix nu ook een dagelijkse melding om 'real' te zijn.