Nieuws

Van deze talentvolle verdediger heeft Feyenoord het contract met één jaar verlengd

Van deze talentvolle verdediger heeft Feyenoord het contract met één jaar verlengd

5 februari - 17:31 Laatste update: 17:48

Antef Tsoungui heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De verdediger wordt momenteel verhuurd aan FC Dordrecht en maakt zo’n goede indruk dat de Rotterdammers zijn contract met een jaar verlengd hebben.

De 21-jarige verdediger komt dit seizoen op huurbasis uit voor FC Dordrecht. Bij de Schapenkoppen is de verdediger een vaste waarde. Hij kwam tot dusver tot negentien optredens in de Keuken Kampioen Divisie en wist een keer het net te vinden.

Door het verlengen van zijn verbintenis staat Tsoungui tot 2026 onder contract in Rotterdam-Zuid. De speler zal zich komend halfjaar bij Dordrecht willen blijven ontwikkelen om zich volgend seizoen in de kijker van de selectie van Feyenoord te spelen. Tsoungui zelf is ook blij met zijn contractverlenging. "Er spreekt veel vertrouwen in uit dat de club zo kort na mijn eerste tekenmoment nu al mijn contract heeft willen verlengen. Ik werk iedere dag keihard om mijzelf te verbeteren en kijk met veel positieve gevoelens uit naar de komende jaren", laat de verdediger weten op de clubwebsite van Feyenoord.

Tsongui werd in 2023 overgenomen van Brighton & Hove Albion. Mark Ruijl, Head of Scouting van Feyenoord, sprak destijds lovende woorden over de Belg. "Antef is een zeer getalenteerde voetballende verdediger die beide posities centraal achterin kan invullen. Wij zijn ervan overtuigd dat Antef zich verder gaat ontwikkelen tot een zeer complete speler , aldus Ruijl op de website van Feyenoord.