Breaking news

'Onderhandelingen tussen Boadu en Monaco muurvast, Twente in wachtkamer'

'Onderhandelingen tussen Boadu en Monaco muurvast, Twente in wachtkamer'

31 januari - 12:38

AS Monaco en het management van Myron Boadu kunnen het maar niet eens worden over diens overstap naar FC Twente. José Fortes Rodriguez, de zaakwaarnemer van de spits, wordt naar eigen zeggen 'misselijk' van de manier waarop de Ligue 1-club zich opstelt.

De gesprekken zouden momenteel muurvast zitten. 'De Franse club gaat voor de maximale huursom en loopt in heel Europa te shoppen met de naam van de spits, terwijl de speler zelf zijn zinnen heeft gezet op een overgang naar FC Twente', schrijft De Telegraaf. Daarom zouden speler en club momenteel op ramkoers liggen. Monaco zou voor het geld gaan, terwijl Rodriguez het belang van Boadu hoog in het vaandel heeft.

FC Twente zou voor hem momenteel de enige serieuze optie zijn, omdat Boadu het afgelopen seizoen weinig speelminuten heeft gemaakt en een stap naar het buitenland daarom niet wenselijk is. Twente is bereid om zijn trainingsintensiteit en wedstrijdritme langzaamaan op te bouwen, waardoor het risico op eventuele blessures nihil blijft.

Boadu en zijn zaakwaarnemer zijn bereid om concessies te doen, maar Monaco lijkt vooralsnog niet bereid om mee te werken. Twente blijft voorlopig dus in het ongewisse. De Tukkers zagen deze winter Manfred Ugalde voor een recordbedrag naar Spartak Moskou vertrekken.