Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie-topper AZ - Feyenoord uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie-topper AZ - Feyenoord uitgezonden?

29 januari - 14:50

Met AZ – Feyenoord staat er komende zondag wederom een kraker op het programma in de Eredivisie. De Alkmaarders hopen de punten in eigen huis te houden, om zodoende het gat met de Rotterdamse nummer twee te verkleinen. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Het verschil tussen nummer twee Feyenoord en nummer drie AZ bedraagt momenteel acht punten. Beide ploegen troffen elkaar dit seizoen al in De Kuip. Toen zegevierde de formatie van Arne Slot met 1-0 door een vroege treffer van Quinten Timber.

Zowel Feyenoord als AZ zijn na de winterstop nog niet in vorm. De Rotterdammers wonnen uit bij Vitesse nipt (1-2) en speelden thuis gelijk tegen NEC (2-2) en FC Twente (0-0). Ook AZ presteert na het vertrek van trainer Pascal Jansen nog altijd ondermaats. Onder leiding van zijn opvolger Maarten Martens werden er punten verspeeld tegen PEC Zwolle en SC Heerenveen (tweemaal 2-2).

AZ - Feyenoord live kijken

AZ – Feyenoord begint zondag 4 februari om 14.30 uur in het AFAS Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.