Nieuws

Juventus-directeur over De Ligt: 'Onmogelijk om spelers te houden die weg willen'

Juventus-directeur over De Ligt: 'Onmogelijk om spelers te houden die weg willen'

30-06-2022 08:42

Maurizio Arrivabene laat weten dat Matthijs de Ligt mag vertrekken bij Juventus, mits hij dit zelf graag wil. De directeur van de Italiaanse grootmacht laat weten dat hier echter wel een groot bedrag tegenover moet staan. 

De naam van De Ligt wordt in de Britse wandelgangen al een tijdje genoemd als opvolger van Antonio Rüdiger. De voormalig Ajax-aanvoerder geniet interesse Chelsea, al is het onduidelijk hoe ver de Britten willen gaan om de Oranje-international los te weken bij Juventus. "Het is onmogelijk om spelers die willen vertrekken tegen te houden, maar drie van ons moeten tevreden van de onderhandelingstafel opstaan", zegt Arrivabene in gesprek met Tuttosport.

Begin deze maand liet de 22-jarige verdediger in gesprek met de NOS nog weten dat hij zich niet bezighoudt met een vertrek. "Juventus is een geweldige club en heb het zeker naar mijn zin, dus daar focus ik mij niet op. Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf. Juventus weet ook dat twee jaar achter elkaar vierde worden niet goed genoeg is, daar moeten we ook stappen in maken. Op dit moment speel ik voor Juventus en daar focus ik me op, dat is het enige dat belangrijk is", aldus De Ligt.