Nieuws

Waar en hoe laat wordt Marokko - Zuid-Afrika op de Afrika Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Marokko - Zuid-Afrika op de Afrika Cup uitgezonden?

29 januari - 10:00 Laatste update: 30 januari - 15:45

Marokko wist zich overtuigend te plaatsen voor de knock-outfase van de Afrika Cup. In de achtste finales is Zuid-Afrika nu de tegenstander. Waar, wanneer en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Wie is de volgende tegenstander van Marokko op de Afrika Cup?

Marokko werd op het WK in Qatar knap vierde en laat ook op de Afrika Cup zien één van de favorieten voor de eindzege te zijn. In een poule met Congo-Kinshasa, Zambia en Tanzania werden de Leeuwen van de Atlas eerste met zeven punten. Tegen Congo werd er met 1-1 gelijk gespeeld, van Zambia en Tanzania werd er met 0-1 en 3-0 gewonnen.

Ook de Zuid-Afrikanen bekerden verder, als nummer twee in een poule met Mali, Tunesië en Namibië. Het gastland van het WK 2010 greep vier punten en mag nu dus aantreden tegen de ploeg van onder meer Hakim Ziyech, Sofyan Amrabat, Ismael Saibari en Achraf Hakimi. De winnaar plaatst zich voor de laatste acht en mag blijven dromen van het goud.

Live Marokko - Zuid-Afrika kijken

Marokko tegen Zuid Afrika begint disndagvanavond om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws zal tevens live verslag doen via Langs de Lijn!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!