Nieuws

Waar en hoe laat wordt Algerije - Angola op de Afrika Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Algerije - Angola op de Afrika Cup uitgezonden?

15 januari - 16:12

Algerije begint maandagavond aan haar avontuur op de Afrika Cup. De winnaar van 2019 opent het toernooi met een wedstrijd tegen Angola. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Waar wordt Algerije - Angola uitgezonden?

Algerije geldt vrijwel iedere keer als één van de grootste favorieten voor de eindzege op de Afrika Cup. De Woestijnvossen wonnen het toernooi tweemaal, in 1990 en 2019. Riyad Mahrez is uiteraard de grote blikvanger in het elftal, maar de Nederlandse ogen zullen vooral gericht zijn op Ramiz Zerrouki van Feyenoord. De middenvelder werd geboren in Amsterdam, maar heeft ook een Algerijns paspoort.

Algerije en Angola zitten samen met Burkina Faso en Mauritanië in poule D. De nummers één en twee kwalificeren zich automatisch voor de knock-outfase. Datzelfde geldt voor de vier beste nummers drie.

Algerije - Angola live kijken

Algerije – Angola begint maandag 15 januari om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn tevens in hoogtepunten verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog vind je hier.