Transfernieuws

'Feyenoord heeft genoeg gezien en wil contract jongste debutant ooit verlengen'

'Feyenoord heeft genoeg gezien en wil contract jongste debutant ooit verlengen'

10 januari - 22:00 Laatste update: 12 januari - 13:42
1

Feyenoord is bezig met het verlengen van het contract van Antoni Milambo, zo meldt 1908.nl. Volgens het betrouwbare medium is de verwachting dat de de twee partijen er 'op korte termijn' uit gaan komen.

Toen Arne Slot in de zomer van 2021 aan het roer kwam bij Feyenoord zag hij het al snel zitten in Milambo. De middenvelder mocht met zijn 16 jaar en 131 dagen zijn officiële debuut in het eerste maken voor de Rotterdammers in de voorronde van de Conference League tegen Luzern. Twee en een half jaar later staat contractverlenging hoog op de prioriteitenlijst.

Volgens 1908.nl hebben zowel Feyenoord als het kamp van Milambo de intentie om tot een akkoord te komen. Naar verwachting gaat dat er op korte termijn ook van komen, klinkt het. Naar verwachting willen de Rotterdammers het talent de komende drie jaar nog in De Kuip houden.

Milambo kwam dit seizoen vijf officiële duels in actie voor Feyenoord. Twee daarvan speelde hij in de Champions League, de overige drie in de Eredivisie. In het thuisduel met Vitesse kwam hij één keer tot scoren.