Waar en hoe laat wordt de wedstrijd FC Barcelona - CA Osasuna uitgezonden?

11 januari - 10:00

Er gaat weer gestreden worden om de Spaanse Super Cup. In een klein toernooi wordt er uiteindelijk bepaald wie er naar huis gaat met de Supercopa de España. FC Barcelona en Osasuna vechten het uit in de halve finale. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je tv-gids.

Hoe werkt de Supercopa de España?

Sinds het seizoen 2019/2020 kent de Spaanse Supercup een andere vormgeving dan menig ander land en haar Super Cup. Normaliter is het een strijd tussen de kampioen van het land en de bekerwinnaar. Echter is er in de Supercopa de España sprake van een toernooi. Daarin vechten de kampioen van vorig seizoen samen met de nummer twee van de competitie het uit tegen de twee bekerfinalisten. Vorig seizoen werd FC Barcelona kampioen en eindigde Real Madrid als tweede. Echter haalden Los Blancos ook de finale van de Copa del Rey en dus ging Atlético Madrid mee de koker in als nummer drie van de La Liga. De vierde ploeg was het stuntende Osasuna. Vorig jaar haalden zij onverwacht de finale van de Spaanse beker, maar daarin verloren zij met 2-1 van Real Madrid.

FC Barcelona won vorig jaar de Spaanse Supercopa door Real Madrid met 3-1 te verslaan.

Waar en hoe laat wordt FC Barcelona - Osasuna uitgezonden?

FC Barcelona en Osasuna trappen op 11 januari om 20.00 uur Nederlandse tijd af in Riyadh, Saudi-Arabië in de tweede halve finale. De wedstrijd zal live te volgen zijn vanaf het eerste fluitsingaal bij Ziggo Sport.