Nieuws

Dit riep een woedende Ramos naar een fan na een nieuwe verliespartij van Sevilla

Dit riep een woedende Ramos naar een fan na een nieuwe verliespartij van Sevilla

5 januari - 18:30 Laatste update: 18:30

Sergio Ramos was not amused na de nederlaag van Sevilla tegen Athletic Bilbao. De aanvoerder van de club uit Andalusië stond langs het veld de pers te woord, waar hij ineens een schreeuwende fan in zijn ooghoek zag. De Spanjaard gaf de supporter vervolgens de volle laag.

Wat zei Sergio Ramos tegen de fan?

"We zijn aan het praten, heb een beetje respect. Heb respect voor de mensen en ons logo. Ga zitten en houd je bek!", aldus een woedende Ramos aan het adres van de fan. De tirade van de Spaans recordinternational ging nog even verder, maar dan op uitleggende wijze voor de verslaggever.

"Dit is de situatie. Frustratie vanuit de mensen. Lange tijd zonder winst en lange tijd zonder hun plezier te geven", aldus Ramos, die zelf niet kon voorkomen dat Sevilla in eigen huis onderuit ging. Athletic won de wedstrijd met 0-2.

De zorgen worden met de week groter voor Sevilla. De poulegenoot van PSV in de Champions League wist eindigde laatst in die groep en heeft dus geen Europees voetbal. Ook in de La Liga gaat het ronduit slecht. Sevilla staat na negentien wedstrijden op de zestiende plaats en moet dus vrezen voor een mogelijke degradatiestrijd aan het einde van het seizoen. In 2000 degradeerde de ploeg voor het laatst, maar toen was het ook binnen één seizoen weer terug op het hoogste Spaanse voetbalniveau.