Nieuws

Bijzonder: PSV, Feyenoord en Ajax beleggen trainingskamp op 177 km van elkaar

Bijzonder: PSV, Feyenoord en Ajax beleggen trainingskamp op 177 km van elkaar

6 januari - 17:25 Laatste update: 17:25

PSV, Feyenoord en Ajax zijn inmiddels begonnen aan het traditionele winterse trainingskamp. Dat doen de clubs uit de traditionele top drie allemaal in Andalusië, op slechts enkele uren van elkaar. VoetbalNieuws.nl schetst je waar de clubs zich bevinden.

177 kilometer van elkaar vandaan

Zowel PSV, Feyenoord en Ajax zijn met het vliegtuig vertrokken naar Zuid-Spanje. De Rotterdammers verblijven in Marbella, de Eindhovenaren in Estepona en de Amsterdammers in Cadiz. Marbella is de meest oostenlijk gelegen plaats, Cadiz de meest westelijk gelegen stad en Estepona zit daar tussenin. Via de Spaanse wegen liggen de plaatsen 'slechts' 177 kilometer van elkaar vandaan op iets meer dan twee uur rijden.

Feyenoord en PSV spelen op hetzelfde complex

Het zal voor de aanwezigen van Ajax wat lastiger zijn om werknemers van PSV en Feyenoord tegen te komen, maar voor de laatste twee genoemde clubs niet. De huidige koploper en nummer twee uit de Eredivisie oefenen op hetzelfde complex (Marbella Football Center). Feyenoord doet dat wel een dag eerder dan PSV: op 6 januari spelen de Rotterdammers tegen FSV Mainz 05 terwijl de Eindhovenaren op 7 januari respectievelijk Heracles Almelo en Hamburger SV treffen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)