Nieuws

'Ajax denkt aan veelbelovend Mönchengladbach-talent, ook Juventus in de markt'

'Ajax denkt aan veelbelovend Mönchengladbach-talent, ook Juventus in de markt'

30-12-2023 15:03 Laatste update: 15:11
1

Ajax hoopt in de zomer Winsley Boteli naar Amsterdam te halen. De zeventienjarige aanvaller maakt grote indruk in het jeugdelftal van Borussia Mönchengladbach en beschikt over een contract tot 2025. 

Het lokale Rheinische Post meldt dat zowel Ajax als Juventus in de markt zijn. De Oude Dame zou deze winter al willen toeslaan en heeft al een bod neergelegd voor de jonge Zwitser, die ook Congolese roots heeft. Ajax wil in de zomer toeslaan en de tiener een reële kans bieden om door te breken in de hoofdstad.

In Duitsland is die kans momenteel klein en daarom zou Boteli kunnen overwegen om te vertrekken. De teller staat na veertien wedstrijden op vijftien goals en een assist in de Regionalliga, waar Boteli bij het O19-elftal van Mönchengladbach speelt.

Borussia Mönchengladbach hoopt zo snel mogelijk Boteli langer met de club te verbinden, maar het is de vraag of dat gaat lukken. Claudio Chiellini, de broer van voetballer Giorgio, is al in onderhandeling met de tiener. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!