Nieuws

Waar en hoe laat kun je het WK-duel Urawa Red Diamonds - Manchester City kijken?

Waar en hoe laat kun je het WK-duel Urawa Red Diamonds - Manchester City kijken?

19-12-2023 13:15

Manchester City speelt dinsdag zijn eerste wedstrijd ooit op het WK voor clubs. De ploeg van trainer Pep Guardiola neemt het op tegen de Urawa Red Diamonds uit Japan. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Manchester City heeft zich als winnaar van de Champions League gekwalificeerd voor het mini-eindtoernooi, dat dit jaar wordt georganiseerd in Saudi-Arabië. De Europese deelnemer mag, samen met het Zuid-Amerikaanse Fluminense, pas instromen in de halve finales. Dat is het stadium waarin The Citizens dinsdag de Urawa Red Diamonds treffen.

De Japanners wisten in de tweede ronde Club León uit Mexico te verslaan. Nederlander Alex Schalk, die voor onder meer Go Ahead Eagles en NAC Breda speelde, maakte de winnende treffer in een 1-0 zege. Ook voormalig Feyenoorder Bryan Linssen staat er onder contract. De winnaar van de halve finale plaatst zich voor de finale, waarin een treffen met Fluminense wacht. De Brazilianen schakelden eerder Al-Ahly uit Egypte uit. De verliezer speelt de troostfinale.

Urawa Red Diamonds - Manchester City live kijken

Urawa Red Diamonds – Manchester City begint dinsdag 19 december om 19.00 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd is live te zien via de website van de FIFA. Wanneer je daar een FIFA+-account aanmaakt, kun je de wedstrijd gratis kijken. Vroeger werden de wedstrijden nog regelmatig uitgezonden door de NOS, maar helaas is dat niet meer het geval.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!