Transfernieuws

'Madueke speelt ook na de winter voor Chelsea, dat niet openstaat voor verhuur'

'Madueke speelt ook na de winter voor Chelsea, dat niet openstaat voor verhuur'

18-12-2023 16:48

Chelsea lijkt niet voornemens om Noni Madueke komende winter te verhuren. Dat meldt The Athletic. Het ziet er daarom naar uit dat de voormalig PSV'er ook in het nieuwe kalenderjaar nog voor de Londense club speelt.

Madueke maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Chelsea. The Blues betaalden een bedrag van maar liefst 35 miljoen euro voor de 21-jarige rechtsbuiten, die tot dusver vooral genoegen moet nemen met sporadische invalbeurten. De Engelsman werd daarom in verband gebracht met een huurtransfer, maar volgens het vooraanstaande medium lijkt dat er niet van te komen.

'Er is op Stamford Bridge geen enkele wens om een huurtransfer voor Madueke of enig ander gevestigd teamlid goed te keuren', klinkt het. 'Dergelijke stappen zullen alleen worden ondernomen voor opkomende talenten die seniorervaring nodig hebben, mocht dat niet bij Chelsea te vinden zijn.'

Madueke kwam tot dusver slechts acht keer in actie voor Chelsea in de Premier League. De international van Engeland Onder 21 struggelt ook het hele seizoen al met blessures. Zo moest hij de laatste drie competitiewedstrijden aan zich voorbij laten gaan.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.