Nieuws

Echte voetbalfamilie: dit is de wereldberoemde schoonvader van Donny van de Beek

Echte voetbalfamilie: dit is de wereldberoemde schoonvader van Donny van de Beek

12-12-2023 14:43 Laatste update: 15-12-2023 17:35

Donny van de Beek geldt als een van de beste middenvelders van Nederland. De voormalig Ajacied zit momenteel echter in een mindere fase bij Manchester United. Ook zijn vriendin komt uit een voetbalfamilie. Zo heeft hij bijvoorbeeld een zeer bekende schoonvader! VoetbalNieuws vertelt je wie het is.

Van de Beek heeft namelijk sinds een aantal jaar een relatie met Estelle Bergkamp, inderdaad, de dochter van voormalig Arsenal-spits Dennis Bergkamp! Schoonvader Bergkamp speelde ook voor het eerste elftal van Ajax, in totaal 185 keer. Daarin wist hij maar liefst 103 goals te maken, waarna hij een transfer verdiende naar Internazionale.

Toen Dennis in 1996 bij Arsenal speelde, kwam de inmiddels 27-jarige Estelle ter wereld. Iets meer dan twintig jaar later leerde zij Van de Beek kennen, waarschijnlijk door hun onderlinge Ajax-connectie. Inmiddels zijn de twee al meer dan drie jaar samen en werden ze in april 2022 de trotse ouders van hun dochtertje Lomée.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!