Nieuws

Waar en hoe laat wordt FC Barcelona - Girona FC uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Barcelona - Girona FC uitgezonden?

10-12-2023 15:30 Laatste update: 15:30

FC Barcelona en Girona FC staan allebei bovenaan in de Spaanse competitie. Voor Barça is dat uiteraard normaal, maar voor Girona, dat eveneens uit Catalonië komt, niet bepaald. Zondag staan beide ploegen tegenover elkaar voor een regelrechte topper in La Liga. Waar wordt Barcelona – Girona uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Girona gaat momenteel samen met Real Madrid aan kop van La Liga. Een uitermate knappe prestatie van de club, zeker gezien het feit dat ze twee seizoenen geleden nog op het tweede niveau speelden. De ploeg van trainer Miguel Muñoz verloor in de huidige competitie nog maar één duel; uitgerekend uit bij De Koninklijke.

Zondag wacht dus een nieuwe test, als Girona op bezoek mag in Barcelona. De Blaugrana is de huidige nummer drie, met een achterstand van vier punten op Real en Girona. Voor Frenkie de Jong en co is het dus zaak om te winnen, om zo het onderlinge gat te verkleinen en de kansen op een eventueel landskampioenschap springlevend te houden.

Barcelona - Girona live op tv

FC Barcelona – Girona FC begint zondag 10 december om 21.00 uur. De wedstrijd is live te zien op het open kanaal van Ziggo Sport.