Nieuws

Kieft en Sneijder verbaasd over transfer Ihattaren: 'Wie is zijn zaakwaarnemer?'

Kieft en Sneijder verbaasd over transfer Ihattaren: 'Wie is zijn zaakwaarnemer?'

04-12-2023 21:25 Laatste update: 22:02

De transfer van Mohamed Ihattaren naar Slavia Praag heeft voor de nodige verbazing gezorgd bij de heren van Veronica Offside. Wim Kieft, Wesley Sneijder en Wim Kieft zijn van mening dat de zaakwaarnemer van Ihattaren een standbeeld verdiend. 

"Er is weer een club die er is ingetrapt ", begint Genee over het nieuws rond de transfer van Ihattaren . "Wie is zijn zaakwaarnemer? ", vraag Kieft zich hardop af. "Die verdiend een standbeeld", vindt Sneijder er het zijne van. "Laten we het hopen", vervolgt de recordinternational. "We kunnen wel weer hetzelfde verhaal vertellen, maar laten weten we wat hij in de tussentijd heeft gedaan?", vraagt Kieft zich af. "Want anders komt hij daar weer kilo’s te zwaar aan." De tafelheren willen dan ook wel een gehele foto van Ihattaren zien, in plaats van eentje met het shirt van zijn nieuwe club voor zijn lichaam. "Ik begin een beetje de hoop bij Ihattaren te verliezen", meent Kieft, die het wel geweldig zou vinden als de voetballer weer kan presteren.

Wie is de zaakwaarnemer van Ihattaren?

Lang was Mino Raiola de zaakwaarnemer van Ihattaren, totdat de aanvaller in 2021 vertrok bij de in april 2022 overleden zaakwaarnemer. Ruim een half jaar later werd bekend dat Mo Nouri, de oudere broer van Abdelhak, de rol van zwaakwaarnemer van Ihattaren vertolkte. Na zijn transfervrije vertrek bij Juventus afgelopen zomer leek de carrière van Ihattaren als een nachtkaars uit te gaan, helemaal toen de transfer naar Samsunspor door financiële redenen werd afgeketst. Begin december verwelkomde Slavia Praag de oud-aanvaller van PSV en Ajax.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!

(edited)