Transfernieuws

Gerucht: 'Jonge Servische spits kan bij Feyenoord rijpen achter Gimenez en Ueda'

Gerucht: 'Jonge Servische spits kan bij Feyenoord rijpen achter Gimenez en Ueda'

04-12-2023 22:28 Laatste update: 22:29

Het Servische Mozzartsport heeft een interessant gerucht over Feyenoord gepubliceerd. Volgens het medium hebben de Rotterdammers hun oog laten vallen Jovan Mijatovic, een 18-jarige spits van Rode Ster Belgrado.

De jongeling zou vanwege zijn enorme potentie een prijskaartje van ongeveer vijf miljoen euro met zich meedragen. In De Kuip zou hij eventueel achter jongens als Santiago Gimenez en Ayase Ueda kunnen werken aan het ontwikkelen van zijn kwaliteiten. De Serviërs denken dat de transfer in januari al kan worden afgerond. Naast Feyenoord worden ook Zenit Sint-Petersburg en Juventus genoemd als geïnteresseerde clubs.

Mijatovic maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van Rode Ster en speelde tot dusver 32 officiële duels voor de club. Daarin scoorde de jonge aanvaller zes keer en gaf hij tevens twee assists. Zijn contract in Belgrado loopt nog tot medio 2026.

Feyenoord-coach Arne Slot vertelde onlangs aan de pers dat de club komende winter sowieso op zoek zal gaan naar een extra spits, in eerste instantie om te huren. VoetbalNieuws zette in dit artikel een aantal mogelijke kandidaten op een rijtje.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!