Nieuws

Feyenoord moest het niet hebben van de standaardsituaties: 'Was slecht verzorgd'

Feyenoord moest het niet hebben van de standaardsituaties: 'Was slecht verzorgd'

04-12-2023 08:10

Kenneth Pérez en Kees Kwakman waren niet te spreken over de standaardsituaties van Feyenoord tegen PSV. Pas nadat Igor Paixão binnen de lijnen was gekomen kwam er een verbetering zgaen de twee. In een wedstrijd waarin het niet loopt kunnen spelhervattingen cruciaal zijn, maar daar maakten de Rotterdammers dus slecht gebruik van.

"Dat leken af en toe wel pupillen", zegt presentator Milan van Dongen in Dit Was Het Weekend op ESPN sprekent over de hoekschoppen en vrije trappen van Feyenoord. "Als je niet in de wedstrijd zit kan een spelhervatting uitkomst bieden en dat zag je ook aan PSV bij de tweede goal. Maar het was zo slecht, zo laag", sloot analist Kees Kwakman zich aan bij de presentator.

Ook Kenneth Perez was er niet over te spreken. In reactie op zijn collega's zei hij: "Dat was slecht." Wel kwam er dus verandering in toen de Braziliaan Paixão erin werd gewisseld. "Hij had hele goede corners en vrije trappen. Maar dit was slecht verzorgd bij Feyenoord over de gehele wedstrijd."

Wel kreeg Mats Wieffer nog een enorme kans uit een corner van de erin gewisselde Igor Paixão. Hij schoot de bal echter over. Mede daardoor verloor Feyenoord van rivaal PSV. Het gat tussen beide ploegen is na de 1-2 nederlaag tien punten. Dit seizoen scoorden de Rotterdammers ook nog geen enkele keer uit een vrije trap.