Nieuws

Sneijder en Ramos dollen vóór Sevilla - PSV: 'Wanneer stop je nou met voetballen?'

Sneijder en Ramos dollen vóór Sevilla - PSV: 'Wanneer stop je nou met voetballen?'

29-11-2023 18:49

Sergio Ramos is niet van plan om PSV door te laten gaan in de Champions League. De verdediger van Sevilla werd dit gekscherend gevraagd door Wesley Sneijder, maar lachte de vraag van zijn 'goede vriend' weg.

Sneijder en Ramos kennen elkaar door en door. De twee voetbalden in het verleden samen bij Real Madrid en dat de twee bevriend zijn is bekend. De recordinternational van Oranje liet al eens los dat de Spanjaard hem bijvoorbeeld heeft zitten troosten in de kleedkamer na de verloren WK-finale in 2010.

"Kan je PSV niet gewoon door laten gaan en wanneer stop je nou eens met voetballen?", vraagt Sneijder in een video in de uitzending op RTL. "Bedankt voor je mooie woorden en vragen, je weet dat ik erg op je gesteld ben. We hebben een goed band samen en ik ben gek op je, maar op het veld zet ik vriendschap opzij voor mijn club, dat weet je", reageert Ramos met een lach. 

"We zijn heel erg gemotiveerd voor de Champions League", vervolgt Ramos, die wel een ander verzoek van Sneijder in zou willigen. "Als je met iets vraagt van; neem me mee op vakantie, dan zou ik dat doen. Dikke kus man", besluit hij.