Nieuws

Hoe laat en op welke zender wordt Ajax - Vitesse uitgezonden?

Hoe laat en op welke zender wordt Ajax - Vitesse uitgezonden?

24-11-2023 08:30 Laatste update: 08:30

Ajax neemt het na de interlandbreak op tegen hekkensluiter Vitesse. Beide ploegen zijn niet in vorm, maar kan Ajax de weg naar boven weer inzetten in eigen huis? Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

De Amsterdammers speelden kort voor de interlandbreak met 2-2 gelijk uit bij Almere City. Ook zag trainer John van 't Schip Brian Brobbey en aanvoerder Steven Bergwijn zich afmelden voor de interlands van Oranje. Daarnaast werd bekend dat Branco van den Boomen in het kalenderjaar 2023 niet meer in actie zal komen. Toch was er ook nog goed nieuws voor de huidige nummer twaalf van de Eredivisie. Linksachter Borna Sosa gaf een bepalende assist bij Kroatië. 

Bij Vitesse was er tijdens de veertien dagen durende pauze ook ruimte voor wat goed nieuws. Edward Sturing werd aangesteld als intererim-hoofdtrainer tot aan minimaal de winterstop. Het is alweer de zevende keer dat hij de club uit de brand helpt. Vitesse won slechts twee van de twaalf gespeelde wedstrijden dit seizoen en staat met acht punten onderaan. De laatste keer dat Ajax in eigen huis verloor was in 2013, maar vorig seizoen deelden beide ploegen de punten.

Ajax - Vitesse live op TV

Ajax - Vitesse begint zaterdag 25 november om 21.00 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden voor ESPN-abonnees op ESPN 2