Nieuws

PSG-keeper Areola verlaat Parijzenaren voor Premier League-avontuur

PSG-keeper Areola verlaat Parijzenaren voor Premier League-avontuur

27-06-2022 23:04

Alphonse Aréola verlaat Paris Saint-Germain definitief. De 29-jarige sluitpost blijft bij West Ham United, waar hij afgelopen seizoen als huurspeler onder contract stond. 

De Premier League-club heeft besloten om de koopoptie in het huurcontract te lichten. Aréola tekent voor vijf seizoenen bij West Ham, met een optie voor nog een extra seizoen. Er is naar verluidt een transfersom van zo'n negen miljoen euro gemoeid met de overstap van international van Frankrijk. Aréola gaat zijn tweede seizoen tegemoet in Engeland, waar hij afgelopen jaar een bijrol vertolkte als stand-in van Lukasz Fabianski.

De 29-jarige Fransman is ontzettend blij met de definitieve overstap naar West Ham. "Ik voel me heel goed. Ik ben blij om permanent bij deze club te blijven en kan niet wachten om weer te gaan trainen", aldus Aréola op de clubsite. "Ik genoot vorig seizoen erg van de liefde van de supporters. Het is voor mij heel belangrijk om me geliefd te voelen. Ik had vorig seizoen een goed gevoel, dus ik wilde hier graag blijven."