Nieuws

Volgende tegenvaller voor Ten Hag: middenvelder zeker een maand aan de kant

Volgende tegenvaller voor Ten Hag: middenvelder zeker een maand aan de kant

13-11-2023 22:02 Laatste update: 22:02

De ziekenboeg van Manchester United heeft er een nieuweling bijgekregen. Erik ten Hag kan de komende weken geen beroep doen op Christian Eriksen. De Deen ligt er zeker een maand uit door een knieblessure.

Dat maakte de club maandag bekend. Eriksen moest afgelopen zaterdag al voor rust het veld verlaten in het Premier League-duel met Brobbey. Mason Mount was zijn vervanger. The Red Devils vrezen voor een afwezigheid van ongeveer een maand. Rasmus Højlund ging ook geblesseerd naar de kant, maar volgens de club is hij eind november weer terug.

Zodoende stroomt de lappenmand van United aardig vol. Onlangs raakte Ten Hag namelijk ook Lisandro Martínez, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Casemiro en Amad Diallo kwijt. Aaron Wan-Bissaka was tegen Luton niet inzetbaar wegens ziekte.

Manchester United staat momenteel op de zesde plaats in de Engelse competitie. In de Champions League moet het daarnaast nog tweemaal winnen om overwintering te verzekeren.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!