Nieuws

Braziliaanse legende adviseert Antony om overstap naar United te maken

Braziliaanse legende adviseert Antony om overstap naar United te maken

24-06-2022 18:47 Laatste update: 18:49

Rivaldo denkt dat Antony er met het oog op het WK goed aan doet om Ajax te verruilen voor Manchester United. De Braziliaanse legende denkt dat de Ajacied gaat slagen in de Premier League.

In gesprek met Betfair gaat Rivaldo in op de toekomst van een aantal Braziliaanse sterren, onder wie Antony. "Hij is een speler die nadrukkelijk op de radar staat in de Premier League. Ik weet zeker dat hij de aandacht heeft getrokken van de grote clubs", begint de Braziliaanse legende zijn lofzang over de Ajacied. "Op dit moment lijkt Manchester United, waar zijn ex-trainer Erik ten Hag werkt, het dichtst bij zijn komst. Ik heb er alle vertrouwen in dat we van hem gaan genieten op Old Trafford."

De voormalig speler van onder meer FC Barcelona en AC Milan denkt dat Antony er goed aan doet om te vertrekken bij Ajax. "Net als Raphinha (Leeds United, red.) zou hij baat kunnen hebben bij het spelen voor een grotere club om dichter bij een basisplaats in het Braziliaanse elftal te komen. Hoewel ik denk dat zijn plek in de selectie veilig is, nu bondscoach Tite hem telkens oproept en vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten", aldus Rivaldo.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!