Transfernieuws

'Van den Brom verkast naar Poolse kampioen en tekent tweejarig contract'

'Van den Brom verkast naar Poolse kampioen en tekent tweejarig contract'

15-06-2022 23:36 Laatste update: 23:51

John van den Brom wordt de nieuwe hoofdtrainer van Lech Poznán, zo meldt ESPN. De Nederlandse oefenmeester werd onlangs ontslagen bij Al-Taawon, maar heeft alweer een nieuwe werkgever gevonden.

Van den Brom tekent een tweejarig contract bij de regerend landskampioen van Polen. Volgens Poolse media zou Lech Poznán maar liefst zestig sollicitaties binnen hebben gekregen, waaronder die van Van den Brom. Eerder op de woensdag werd duidelijk dat de Nederlander al een eerste kennismaking zou hebben gehad met een entourage van de topclub. Het is op dit moment nog onduidelijk hoeveel Van den Brom gaat verdienen in Polen.

Na zeven wedstrijden bij Al-Tawoon werd Van den Brom in mei al ontslagen bij de Saudi-Arabïsche club. In Polen dient er nu dus een nieuwe kans aan. Voor zijn kortstondige avontuur in het Midden-Oosten was Van den Brom de trainer van achtereenvolgens ADO Den Haag, Vitesse, Anderlecht, AZ, FC Utrecht en KRC Genk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!