Breaking news

'Feyenoord richt pijlen op voormalig Ajacied als opvolger van vertrokken Til'

'Feyenoord richt pijlen op voormalig Ajacied als opvolger van vertrokken Til'

15-06-2022 10:50 Laatste update: 11:03
6

Jurgen Ekkelenkamp staat op de radar van Feyenoord. De Stadionclub moet op zoek naar een vervanger van Guus Til nu duidelijk is geworden dat de Spartak Moskou-middenvelder niet voor nog een jaar kan worden gehuurd. De voormalig Ajacied voldoet volgens onder meer Voetbal International en Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt aan het geschetste profiel.

Toch is er nog een kleine opening voor een nieuwe periode van Til in De Kuip. Eén en ander hangt samen of de FIFA hem en andere buitenlandse spelers in de Russische Premjer Liga transfervrij verklaard. Toch is het volgens VI onwaarschijnlijk dat Feyenoord aan de salariseisen van de Nederlands international kan voldoen.

Niet voor het eerst komt Ekkelenkamp in beeld om de vacante positie van aanvallende middenvelder te vervullen. Vorig jaar koos de spelmaker toch voor een avontuur bij Hertha BSC. De Berlijnse club is nog niet geïnteresseerd in een verkoop van de jeugdinternational, die hoe dan ook salaris in moet leveren om in De Kuip te gaan voetballen. 

Feyenoord Transfermarkt meldt dat trainer Arne Slot bijzonder gecharmeerd is van de oud-Ajacied. De Bergentheimer wilde Ekkelenkamp al in zijn tijd als coach bij AZ naar Alkmaar halen. Het medium verzekert dat de Stadionclub zich nog niet officieel gemeld heeft bij Hertha BSC. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!