Perez irriteert zich aan houding Lang: 'Zes keer in vijf minuten!'

Perez irriteert zich aan houding Lang: 'Zes keer in vijf minuten!'

Kenneth Perez heeft zich zondag zitten verbijten aan het gedrag van Noa Lang tijdens Royal Antwerp - Club Brugge. De Nederlander maakte in de slotfase van de wedstrijd zes wegwerpgebaren, viel Perez op.

Club Brugge kwam in een spektakelstuk - met twee rode kaarten - niet verder dan een 1-1 gelijkspel. "Ik zat zondag even te schakelen, en toen belandde ik in de laatste vijf minuten van Royal Antwerp tegen Club Brugge", erkent Perez bij Voetbalpraat, die Lang boos over het veld zag lopen.

"Ik heb Noa Lang in die vijf minuten zes wegwerpgebaren zien maken naar zijn ploeggenoten. Dat moet je niet doen. Het is de slechtst denkbare manier om je te uiten naar medespelers. Bij professioneel voetbal zie je zelden dat mensen een gebaar maken, van: je kan er helemaal niks van. Zes keer in vijf minuten!", foetert Perez, die hoopt dat Club-trainer Philippe Clement tegen dit gedraag optreedt.

Maar Clement sprong na afloop van het duel juist in de bres voor Lang. "Het klopt dat ze minder zijn, maar dat komt vooral omdat ze de lat voor zichzelf zo hoog hebben gelegd met hun prestaties", stelt hij in gesprek met Het Laatste Nieuws over Lang en Charles de Ketelaere. "Die jongens kunnen niet om de drie dagen de beste op het veld zijn. Dat is normaal." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie