'Koeman 'erg overstuur' na omsingeling auto door FC Barcelona-fans'

'Koeman 'erg overstuur' na omsingeling auto door FC Barcelona-fans'

Ronald Koeman is 'erg overstuur en aangeslagen' thuisgekomen na de verloren Clásico (1-2). Toen hij uit de parkeergarage van Camp Nou reed, werd hij opgewacht door een groepje Barça-fans die hem en zijn vrouw belaagden. 

De auto van Koeman werd omsingeld door tientallen supporters, waarna er foto's genomen werden en boze supporters met hun telefoons deuken in de wagen van de Barça-coach sloegen. Mundo Deportivo weet dat Koeman 'boos en bedroefd' thuiskwam, met name omdat zijn vrouw Bartina ook in de auto zat. De Nederlander vraagt zich volgens het Spaanse medium af hoe het was gelopen als zijn kleinkinderen ook achterin hadden gezeten.

FC Barcelona kwam zondagavond al met een statement op het incident. 'We veroordelen de gewelddadige en minachtende acties richting onze coach', staat op de officiële site geschreven. De club heeft hem extra beveiliging aangeboden en naar verluidt is Koeman blij met dit aanbod. Dat de Nederlander ongeacht het resultaat in El Clásico mocht aanblijven, maakte Joan Laporta zaterdag al bekend. Daarom zit Koeman naar alle waarschijnlijkheid 'gewoon' op de bank als FC Barcelona komend weekend speelt tegen Deportivo Alavés. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie