Bakayoko blijft bij PSV en lacht na vraag over 'vriend' Vranckx: 'Gaan het zien'

08-08-2023 23:42 Laatste update: 23:45

Johan Bakayoko blijft bij PSV, zo stelt hij na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Sturm Graz in de voorrondes van de Champions League. Ook gniffelt hij na een vraag over de komst van landgenoot Aster Vranckx.

De voorbije week ging het in de media veel over Bakayoko. Het Belgische talent van PSV staat naar verluidt in de belangstelling van Napoli en ook nog steeds van Paris Saint-Germain, de club die hem afgelopen winter nog voor vijftien miljoen euro over wilde nemen. Met die speculaties maakt hij korte metten.

Op de vraag of Bakayoko bij PSV blijft antwoordt hij stellig. "Natuurlijk", klinkt het, waarna de aanvaller naar de komst van Vranckx wordt gevraagd. De twee blijken een bijzondere band te hebben. "Ja dat is mijn beste vriend", gniffelt Bakayoko, die verder niet te veel uit wil weiden. "Ik zal die vraag niet beantwoorden, we gaan het wel zien."

Bakayoko blonk dinsdagavond weer uit bij PSV. De aanvaller was goed voor twee assists en was weer eens zeer dreigend in zijn aanvalssspel.