Ten Hag wijst bijzondere man van de wedstrijd aan: "Hebben we zelf voor gezorgd"

13-05-2023 22:26

Erik ten Hag zag dat Manchester United het zichzelf moeilijk maakte tegen Wolverhampton Wanderes. Volgens de Nederlandse manager hebben zijn spelers ervoor gezorgd dat Wolves-doelman Daniel Bentley de man van de wedstrijd is geworden.

Manchester United creëerde vanaf minuut één al legio kansen, maar het duurde tot enkele minuten voor rust tot er werd gescoord. "We hebben ervoor gezorgd dat de keeper van de tegenstander de man van de wedstrijd werd. We hadden het onszelf makkelijker kunnen maken wanneer we sneller hadden gescoord", begint Ten Hag na de wedstrijd.

De manager is uiteraard wel blij met het resultaat dat zijn elftal behaalde. "Elke wedstrijd is belangrijk, we zijn blij en kijken nu naar boven. De punten hebben we gepakt en we kijken nu naar de volgende wedstrijd. Iemand zei ooit dat Manchester United nooit een easy way is, maar we hadden vandaag een team dat er klaar voor was", concludeert hij.

Door de 2-0 overwinning heeft Manchester United een plek bij de eerste vier clubs in de Premier League bijna veilig gesteld. De beloning die dat met zich meebrengt is het spelen van Champions League-voetbal.