Ongelukkige rol van Cillessen leidt puntverlies van Valencia in

01-01-2022 13:25 Laatste update: 15:37

Jasper Cillessen moet een vervelende jaarwisseling beleefd hebben. De Nederlandse goalie moest in de wedstrijd tegen Espanyol in de 83ste minuut de gelijkmaker incasseren bij Valencia. Raúl de Tomás schoot een strafschop op zeer matige wijze dwars door het midden. De keeper - juist bezig aan een sterke fase in zijn loopbaan - zag er ongelukkig uit en tastte mis bij de houdbare bal.

Tot overmaat van ramp ging het in de slotfase helemaal mis voor de club uit de sinaasappelstad. In de 88ste minuut schoot Javi Puado de bezoekers op een 1-2 voorsprong, dat later het slotakkoord van de wedstrijd bleek te zijn. Daarmee zorgde hij ervoor dat Valencia het nieuwe jaar met een (sportieve) kater begint.