Van Nistelrooij: 'Dat zijn drie momenten, we betalen een dure prijs'

17-02-2023 06:43 Laatste update: 07:38

Bij PSV klopten de details niet tegen Sevilla, meent Ruud van Nistelrooij. De trainer van PSV stelt dat zijn ploeg over het algemeen een goede wedstrijd speelde, maar kan daar niks voor kopen na de 3-0 nederlaag in Spanje.

Van Nistelrooij meldde zich na afloop van het duel bij de pers. De trainer wil zijn spelers niet aanvallen. "De details zijn de sleutel. In deze wedstrijd ben je daarin niet goed genoeg, niet scherp genoeg. Dat zijn drie momenten en dan betaal je een heel dure prijs. Verder was het zeer, zeer acceptabel, maar dat kun je beter weglaten. Dat heeft op dit niveau geen zin."

De trainer gaat op dezelfde voet verder met zijn ploeg. "We blijven eraan werken en blijven op koers met onze opvatting. Dan moet je werken aan details, dat zijn de stappen die we moeten maken. Als het andersom is en niets is goed en je wint een wedstrijd, daar kan je blij mee zijn, maar we moeten aan details werken. Ik ga zo verder", besluit Van Nistelrooij. PSV ontvangt Sevilla komende donderdag in Eindhoven.