Lang valt wederom negatief op bij Club Brugge: vreemde gebaren en domme actie

26-12-2021 14:58 Laatste update: 15:00

Noa Lang is wederom in negatieve zin opgevallen bij Club Brugge. De Nederlander begon net als Ruud Vormer in de basis bij Blauw-Zwart en pakte na 25 minuten een domme gele kaart. Niet voor het eerst dit seizoen viel de voormalig Ajacied in negatieve zin op in België.

Nadat de dribbelaar eerst met vreemde gebaren gereageerd had op een onbeduidend moment richting Cercle Brugge-trainer Yves Vanderhaeghe, schoot hij vervolgens een bal keihard weg toen de scheidsrechter floot voor een overtreding. De actie moest de Nederlander bekopen met een gele kaart.

Kolderiek uitverdedigen zorgde er in de 54e minuut voor dat Brugge op achterstand kwam. Na defensief gepruts was het voor Senna Miangu een koud kunstje Cercle op een 1-0 voorsprong te schieten.