Dit zegt John van 't Schip over de Ajax-supporters die de bus hebben opgewacht

12 april - 15:15

Ajax-trainer John van 't Schip spreekt zijn waardering uit voor de supporters die zondag de spelersbus opwachtten na de zware 6-0 nederlaag tegen Feyenoord. Hij benadrukt de respectvolle houding van de fans bij de Johan Cruijff ArenA en het krachtige signaal dat zij wilden afgeven.

Na de historische 6-0 nederlaag tegen Feyenoord stonden tientallen supporters de spelersbus van Ajax op te wachten bij de Johan Cruijff ArenA. Van 't Schip heeft daar alleen maar lof voor. "De supporters die de bus hadden opgewacht, deden dat op een heel respectvolle manier", aldus de coach op het persmoment van vrijdag. "Dus credits voor hen, ze hebben al het hele seizoen met zoveel teleurstellingen te maken gehad. Maar ze zijn onvoorwaardelijk achter de ploeg blijven staan."

De Ajax-coach benadrukt dat de actie van de fans bedoeld was als een duidelijk statement tegen de pijnlijke verliespartij. "We kunnen niet met 6-0 verliezen van de aartsrivaal. De fans hebben hiermee een heel duidelijk signaal willen afgeven", verklaart Van 't Schip, die toevoegt dat de fans voelen als familie.